10 februarie, 2013

Rai de Bucovina


Am vrut să scriu de ceva vreme despre Bucovina. Noi am fost acolo în noiembrie și ne-am întors încărcați de o stare de bine. 

Când am pornit la drum am constatat că prețurile la pensiuni sunt destul de ridicate comparativ să spunem cu pensiunile din zona Bran- Moeciu. 

Până la urmă am făcut o alegere și am constatat că a fost una foarte, foarte bună. De aceea dacă vă decideți să dați o fugă până acolo vă recomand cu drag, pensiunea Bogdăneasa. Acolo am stat noi în vacanță. Pensiunea este construită pe un drum secundar, aproape de o pădure. Camerele sunt curate și mai ales este... LINIȘTE. Îți auzi doar respirația, seara. 

Prețurile sunt accesibile, mâncarea bună iar proprietara pensiunii este un om dintr-o bucată, care are mare grijă de turiștii care-i trec pragul. Ne-a dat gata cu mâncarea ei de ciuperci murate. Pentru că ne-a plăcut așa mult, la plecare ne-a dat în dar câteva borcane. În plus, de Sfinții Mihail și Gavriil pentru că era hramul bisericii din localitate ne-a invitat la masă, alături de prietenii săi.

Așa că, dacă vă doriți un loc fără fițe în care să vă simțiți acasă vă recomand această pensiune din Gura Humorului, de unde puteți să ajungeți cu ușurință la toate obiectivele turistice.

Niciun comentariu: