13 noiembrie, 2011

Reminder

UPDATE: Pentru că pe 2 decembrie s-ar putea să fie zi liberă pentru copiii de la Buzău, iar aceștia vor pleca din internat în weekend-ul 3, 4 decembrie am decis ca Moș Nicolae să ajungă la ei mai repede cu o săptămână. Vom merge la Școala de Nevăzători cu darurile, pe 26 noiembrie și nu pe 3 decembrie, cum ne-am propus inițial. Dacă doriți să le trimiteți ceva copiilor vă rog să o faceți cel târziu până pe 24 noiembrie. Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Lipsesc câteva zile. Dacă nu vă este cu supărare nu uitați să-mi lăsați în căsuța poștală (nicoletatintea@gmail.com) vești bune.

Peste două săptămâni (26-27 noiembrie) tragem linie și facem inventarul darurilor care vor ajunge la copiii cu deficiențe de vedere, de la Școala de Nevăzători din Buzău, pe 3 decembrie.

Și tot atunci, în funcție de buget pornim la cumpărături pentru ei. Sfântul Nicolae, pe care eu una îl văd ca pe un bunic generos sunt sigură că ne va ajuta să le aducem zâmbetul pe buze.

P.S. Am uitat să vă spun. Am extins un pic planul și vrem să facem pachete pentru toți elevii școlii. În total sunt 110 copii, începând de la grădi și până la liceu.

Niciun comentariu: