27 iulie, 2011

Copiii de la Mănăstirea Marcuș vin la București

Îngerii de la mănăstire, cum îmi place să-i numesc pe copiii care cresc la Mănăstirea Marcuș, în Covasna, sub aripa protectoare a Măicuței Serafima vin la București în weekend. Sâmbătă și duminică îi puteți întâlni la târgul de produse tradiționale din curtea Facultății de Agronomie. Copiii vin la București, cu speranța că oamenii cu suflet mare o vor ajuta după posibilități, pe "Mami", cum o numesc ei pe Maica Serafima să mai scape, măcar puțin, de grijile materiale care o apasă așa de mult. La schimb, copiii le vor oferi felicitări și icoane făcute cu dragoste și rugăciune. Dacă puteți, vă rog să dați mai departe acest mesaj.

Vă aștept la târg pe toți cei care vreți să-i cunoașteți pe acești copii care trăiesc în acea poiană despre care părintele Arsenie Boca, Sfântul Ardealului spunea că va fi o poiană în care vor cânta îngerii. Sunt sigură că va fi o întâlnire care vă va încânta sufletele așa cum a fost și pentru mine prima întâlnire cu ei.

Dumnezeu să ne ajute pe toți!

Mai multe informații despre copiii de la mănăstire găsiți aici.

Aici găsiți mai multe date despre târg.

Se pot face donații pentru copii în acest cont:

Maica Stareță Serafima Mariana Comșa
ASOCIATIA DE BINEFACERE "SFANTA IUSTINA"
Cod Fiscal: 14152220 Orfelinatul Sfintei Manastiri Marcus Loc. Marcus, jud. Covasna
Cont BCR - Sf. Gheorghe, nr. RO53RNCB0124009682180001
BCR codul SWIFT (BIC): RNCBROBUCV0 (!ultimul caracter este cifra zero)
Telefon Maica Stareță Serafima : 0740.095.480

P.S. Îi mulțumesc doamnei Daniela Popa de la Media Link Business, organizatoarea târgului de produse tradiționale din curtea Facultății de Agronomie pentru suportul pe care îl oferă acestor copii.

Niciun comentariu: