27 octombrie, 2009

Decorațiuni de nuntă

Știu! A trecut sezonul nunți! Da, vine postul și până la primăvară mai e o veșnicie! Totuși, după un an de căutări și alegeri eu nu mă pot desprinde încă de lumea magică a nunții. Încă visez și respir cuvântul nuntă.

Am tratat subiectul decorațiuni pe fugă. Acest post este pentru viitoarele mirese. Eu știu ce înseamnă să cauți, să eziți și să te uiți și în buzunar. Și cunosc și fericirea pe care ți-o poate da o anumită alegere.

Așa că recomand firma AMALT DECOR. Lor le aparțin decorațiunile de mai jos. (cu excepția place-cardurilor, a meniurilor și a caietului de amintiri, toate realizate de firma CAROUSSEL CARDS din Cluj)

Mai multe fotografii pe www.amaltdecor.ro

Pentru invitații, mărturii și alte lucruri inedite vizitați www.monamourstyle.ro unde găsiți detalii despre firma Caroussel Cards.












2 comentarii:

Adela Stan spunea...

Suerbe decoratiunile, iar caietelul de amintiri chiar inedit la o nunta. Dar daca e nelipsit la un eveniment (vernisaj, lansare etc.)de ce sa nu fie si la o nunta? Chiar e binevenit. Cutiuta pentru darul de nunta iarasia fost ceva deosebit - nu acea casa din carton care arata mai degraba a cusca cainelui, pe care o intalnesti peste tot - ci un superb cufar din lemn. Si sa nu uitam ca trebuie laudati si mirii care au fost sufletul organizarii si foarte creativi in realizarea invitatiilor si marturiilor deosebite.

Nicoleta Țintea spunea...

Mulţumim Adeluţa! Mulţumim!