31 mai, 2009

Sandale şi pantofi de mireasă la comandă

Pentru dumneavoastră doamnelor. Viitoare doamne şi nu numai.

Dacă tot am căutat m-am gândit să fac o selecţie a site-urilor de unde poţi să comanzi pantofi şi sandale de mireasă. Asta dacă vreţi să faceţi greşeala pe care am făcut-o eu. Sfatul meu e să le luaţi direct din magazin. Dacă totuşi nu găsiţi ceea ce vă doriţi vă ofer câteva sugestii.

Aşadar:

E un site cu pantofi care se fac la Sibiu. Mie mi-au plăcut tare mult. Mai ales sandalele alea verzulii. (model Rosanna verzi).
Desigur nu pentru rochia de mireasă. Ci pentru cea de cununie. Oricum au modele destul de drăguţe. Iar dacă sunteţi din Ardeal pantofii Zappata sunt o variantă destul de bună. Decenţi mi s-au părut şi pantofiorii aceia ivorie, asta dacă aveţi o rochiţă într-un ton pe măsură.


Accesibili ca preţ mi se par pantofii de pe site-ul: http://www.comenzipantofi.ro/ Au şi magazin pe strada Smârdan din Bucureşti iar pantofii sunt gata în 2, 3 zile. Comenzile se pot da direct la magazin, prin e-mail sau telefonic. Eu mi-am ales de aici un model pentru rochia de cununie.


E drept că am ales pantofii cam înalţi şi am făcut greşeala să aleg un model cu baretă la spate care nu mă avantajează pentru că baretele îmi cad în momentul în care merg (pentru că nu am călcâie bombate cum ar fi normal, ci drepte) dar voi sunteţi cu siguranţă mai norocoase. Oricum eu am fost mulţumită de rapiditate. Şi de preţ. Aşa că recomand firma cu încredere. Fac şi pantofi de mireasă. Iar materialele, pielea şi alte detalii le puteţi alege voi.

Am văzut modele drăguţe şi la http://www.smilingshoes.com/. Nu i-am încercat dar am o prietenă care îşi face pantofi de acolo şi ea are numai cuvinte de laudă despre creatoare.
Am descoperit de curând http://www.passionshoes.ro/. Sunt pantofi de dans care se fac în Argentina. Şi cred că sunt ideali pentru miresele care vor să danseze. O noapte întreagă. Care nu prea sunt obişnuite să stea pe tocuri. Adică aşa ca mine. Sincer mă încântă vreo două modele de sandale, aşa ca de rezervă. De fapt, fie vorba între noi, eu mi-am luat nişte sandale de rezervă pentru noaptea magică numai că inima mea mai speră aşa un pic la sandaua aia în care piciorul dansează singur, nimic nu îl strânge, nimic nu ţipă, nici o baretă nu se înfige animalic în pielea moale şi catifelată, totul e ca o atingere caldă a unei ploi de vară.

După îndelungi deliberări m-am decis să nu precizez firma la care mi-am făcut eu sandalele de mireasă. Pentru că, orice aş scrie ar fi de fapt o contra reclamă în contextul articolelor precedente pe marginea subiectului. Prefer să pornesc de la premisa că am fost eu prea dificilă, picioarele mele prea năbădăioase şi creatoarea prea aiurită dar în definitiv un om cu inimă bună.

Vă doresc succes la căutări.

13 comentarii:

Gaby Stanescu spunea...

Buna dimineata:) am avut placerea sa cites comentariile tale la adresa magazinului Zappata pe care il administrez impreuna cu prietena mea! Pantofii nu sunt facuti in Sibiu. Sunt importati din Spania, Italia si mai nou Brazilia:) Avem si un furnizor din Romania care ne spriina in modele mai deosebite sau marimi speciale:)! Te sprijinim cu drag cu sfaturi pentru ce incaltaminte ti s-ar potrivi pentru piciorusele tale:)

Nicoleta Țintea spunea...

@Simona

Mă bucur că v-am făcut un bine :)))Da am greşit eu, vroiam să spun că pantofii adică cei care se ocupă sunt din Sibiu. Eu am cam rezolvat în mare problema pantofilor, care devenise la un moment dat chiar stresantă. De fapt dacă vă uitaţi pe blogul meu la articolele care tratează subiectul veţi înţelege. Problema e că eu am un picior destul de dificil, cam lat şi cu călcâiul drept.

Acum sunt puţin supărată pentru că sandalele pentru cununie îmi ies din picior dar ce să fac, nu pot cumpăra o mie de pantofi doar pentru un singur eveniment :)))O să sufăr şi gata...

Oricum mulţumesc pentru sugestii. Eu mi-am făcut rochiţa de mireasă la Sibiu şi dacă vă găseam site-ul mai devreme putea fi o alternativă.

Oricum dacă ajungeţi prin Bucureşti la vreun târg puteţi să-mi daţi de veste....Cine ştie poate îmi fac nişte săndăluţe cu ochiul :))))

Dacă cu pantofi făcuţi la comandă am avut atâtea probleme nu prea am curajul să-i comand de pe un site pentru că mărimile nu se prea potrivesc...

Adela Stan spunea...

Vezi daca-ti place ceva pe www.papucei.ro. E drept, au preturi cam piperate si modelele sunt mai..uschite.

Simona spunea...

Nicoleta am citit azi dimineata postarile tale de pe blog in privinta sandalelor la comanda! Avem si noi un furnizor care ne ajuta cu asa ceva si nu au fost probleme!

Recomand si eu intotdeauna calapoadele studiate in care stai bine de la inceput!

Chestia care eu nu o sufar sunt pantofii asortati pur la rochia de mireasa! Adica: aceeasi nuanta de ivoire sau aceeasi nuanta de alb!

In domeniul incaltamintei sunt cel putin sase nuante de ivoire pentru fiecare tip de piele: normala, intoarsa, lac, combinat. Statistic vorbind cei mai comozi pantofi sunt cei din piele intoarsa. Pentru ca pielea este destul de moale si flexibila sa ia forma piciorului si sa se "dea" dupa fiecare deget deformat, viitoare noduri sau picioare mai late!

Un singur sfat mai e de dat atunci: da-te cu pudra de talc pe picioare in ziua nuntii! Nu crema|!

Asta pentru ca in ziua nuntii sangele iti curge in sens invers, emotiile te cuprind si o sa se vada pe fata ta fiecare strangere si batere a pantofului!

Sa ai o nunta frumoasa!

Nicoleta Țintea spunea...

@Adela

Mă uit normal că mă uit...

@Simona

Nu mă înţelege greşit. Eu mi-am făcut sandalele la comandă. Sunt multe fete care parcă s-au născut încălţate sau mă rog pe tocuri ...Nu ştiu, dar pantofii le vin mănuşă, dacă pot folosi acest termen.

Am observat că foarte mulţi dintre creatorii de pantofi realizează sandalele după ureche, deci nu
i-au măsura clientei. Pentru că asta presupune să faci un calapod special. Oricum nimeni nu vrea bătăi suplimentare de cap.

Pot folosi drept exemplu cazul meu. Opt drumuri pentru o pereche de sandale de mireasă. Practic sandalele au fost făcute de la capăt de trei ori. Că prima dată au fost prea mari, a doua oară prea mici. Şi sincer nici a treia oară nu au ieşit turnate pentru că sunt sigură că foaia aceea pe care mi-a fost desenat piciorul s-a pierdut. Şi probabil şi mostra de vreme ce culoarea e alta decât cea pe care mi-am ales-o.


În fine poate sunt eu prea atentă la detalii.

Sunt de acord că nu trebuie să asortezi rochia identic cu pantofii dar totuşi nu merge să ai o rochie ivorie şi pantofi albi ca spuma laptelui. Aşa cred eu.

După problemele cu sandalele nu mă pot aventura să comand de pe
site-uri. Asta era ideea. Nu mă îndoiesc că nu vă faceţi treaba bine dar aş prefera să pot proba. De pildă am văzut nişte sandale super şi la Victoria Secret dar....

Oricum am trecut toate site-urile pe care am găsit pantofiori poate le sunt de folos altor mirese...Şi nu numai...Cui nu-i plac pantofii?

Nicoleta Țintea spunea...

@Adela

Da. Am găsit şi site-ul ăla. Sunt foarte mişto sandalele. Mi-au plăcut mult alea turcoaz, combinatie între sandale şi botină....

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

stefana si pantofii spunea...

Ce ma bucur ca v-am gasit.
Vazand ca va preocupa subiectul, am sa va rog sa aruncati o privire si pe site`ul meu www.pantofistefana.ro , acolo, la categoria pantofi mirese si sa imi spuneti parerea voastra. Am nevoie de ea, noua fiind in domeniul vanzarilor online, pentru a imbunatatii calitatea serviciilor mele. :) multumesc fetelor.

Nicoleta Țintea spunea...

Draga Stefana

am intrat pe site-ul tau si am gasit câțiva pantofi interesanti. La capitolul mirese recunosc că modelele nu sunt tocmai pe gustul meu, dar oricum eu nu mai am nevoie la acest capitol:)

Baftă în lumea comerțului online!

Anonim spunea...

ceea ce I was privire pentru, multumesc

estera.bilbiie spunea...

buna,unde pot gasi pantofii IVORIE?

Nicoleta Țintea spunea...

@estera

Caută-i pe www.zappata.ro Este un magazin online cu sediul in Sibiu. Cea care se ocupă de magazin este foarte drăgută.

De acolo i-am luat! Baftă!

Ellavilla spunea...

Pantofi mireasa superbi putetivedea si la Il Passo