17 iulie, 2008

Stomacul - bombă cu ceas

Mă doare stomacul. De vreo două ore, puternic. De câteva zile, surd. Stomacul meu e o bombă cu ceas. Cred că e al doilea suflet al meu pentru că preia toate stările mele.
M-ai enervat? Eu nu am nimic. Mie îmi trece repede. Dar stomacului, nu. Brusc, se răsuceşte, se învârteşte şi mă chinuie. Aşa că... dacă de mine nu ţi-e milă, ai măcar înduplecare pentru ... stomacul meu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu ma pot abtine de la un comentariu scurt, pentru ca ma regasesc (pt a cata oara?! :-) ) in textul scris de tine.
Si la mine toate emotiile trec prin stomac, iar cele negative se manifesta la distanta de 1-2 zile de la evenimentul care le-a cauzat.
Daca durerea persista, ia-ti liber 1 zi si mergi la medic, nu e de glumit cu asta!..
Eu am mers ultima data (acum 1 luna) la Medlife, unde am gasit un medic generalist f bun, mi-am facut repede toate analizele si am urmat un scurt tratament, dupa care n-am mai avut probleme.
Nu amana! ;)

Nicoleta Țintea spunea...

Eu am probleme cu stomacul de câţiva ani. Mi-am făcut nişte analize acum vreo şase ani cred. Am băut bariu şi concluzia a fost că am gastrită. Acum am înţeles că există o analiză în care ţi se bagă un tub în stomac. Cică e cea mai relevantă. Numai că...mor de frică şi prefer să mă amăgesc cu diverse pastile de stomac.