21 august, 2007

Un strop de linişte

Zilele astea au trecut egal. Weekendul a fost ceva mai furtunos. După ce am făcut câteva alegeri cromatice, m-am liniştit însă.
Nopţile sunt tot timpul pline. Aproape că nu mă pot plictisi. Acum două nopţi m-au trezit artificiile. Chiar mă gândeam, cine o petrece, aşa în toiul nopţii. Azi am văzut pe buletinele poliţiei că petrecăreţul a fost amendat.
În rest. Cotidiene. E un vecin căruia îi place să trezească tot cartierul. Umblă cu maşina în care urlă manelele. Stă cam zece minute pe loc, dă câteva ture, revine.
Recunosc. Uneori mă lasă nervii. Iubesc tot mai mult liniştea.
Timpul trece agale. Nu mai visez prea mult. Oricum în ultimele două zile m-am trezit la şase dimineaţa, aşa că, şi dacă am visat, am uitat tot. Mă gândesc că se apropie concediul. Şi totul pare mai uşor.

4 comentarii:

Mesteru' spunea...

eu m-am mutat la casa... am dat de un vecin care tipa prea mult la nevasta, la copii, la caine... are un jaf de masina pe care o tureaza prea tare cand pleaca la servici... la 5 dimineata. si mie mi-e dor de liniste.

Nicoleta Țintea spunea...

Te înţeleg perfect. Aproape că nu există zonă fără probleme. Dar ce să facem, nu putem să ne mutăm în codru, nu-i aşa?

Eu aştept să mă mut din blocul în care locuiesc. Sper să nu dureze mai mult de două luni. Dar ştiu sigur - în fiecare zonă sunt oameni sau vecini problemă. Dacă nu e vecinul, e administratorul, dacă nu e administratorul e preşedintele de scară şi tot aşa.

Oricum am un singur avantaj - geamurile vor da spre o zonă cu verdeaţă, fără acces maşini.

Garfield spunea...

nu uitat te rog problema cainilor care latra toata noptea si pornesc alarmele masinilor din parcari.. mie astea imi "plac"..:))
apropo, salutari nicoleta ... sper ca ai somnul bun..:)

Nicoleta Țintea spunea...

La blocul meu e un patruped care mi-e super drag. Nu ştiu dacă el e cel care latră noaptea, dar mă topeşte de câte ori îl văd, cu privirea blajină.

Uneori vine la etaj îi dau de mâncare şi se întoarce în faţa blocului.

Aşa că, îl iert şi dacă latră :)